Zariba Academy Forum
Register Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
xiangbaobaone

Junior Member
Registered:
Posts: 3
Reply with quote  #1 


De nike air force 1 mid heren  is een legende. Oorspronkelijk uitgebracht in 1982, ze zijn ontworpen door Bruce Kilgore (Air Jordan II, Sock Racer, Luchtdruk) en zijn overgegaan van technische basketbal sneaker om levensstijl model te hebben. Verkrijgbaar in talloze materialen, technologie en kleurwegen, de nieuwste iteratie van deze klassieker is perfect voor uw aanstaande valkleden. De Nike Air Force 1 High '07 LV heeft een tri-gekleurde bovenkant bestaande uit leer, suede en canvas. Plus, deze Light Bone / Sequoia-Khaki kleurwegen zitten bovenop een rubberen rubberen zool.

Nike lanceerde de nike air force 1 zwart  in 1982 met een simpele advertentiecampagne 'Air in a box'. De eerste basketbal schoen die een zakje bevatte met lucht in de hak voor het kussen en ondersteunen. Air Force 1 werd genoemd naar het Air Force One-vliegtuig dat de president van de Verenigde Staten vliegt. In de vroege jaren negentig verloor de luchtmacht 1 wat populariteit, maar in de late jaren 1990 en 2000 maakte de AF1 een comeback. Het is de eerste Nike Basketball sneaker met luchttechnologie, en komt ook in een Mid- en High-versie. De Air Force 1 Low wordt beschouwd als de meest gerenommeerde sneaker van de hele tijd, die steeds een van de beste verkopers van het jaar is.

Je kan niet mis gaan met de mannen nike air force 1 low dames . Het is een schoen met zo veel geschiedenis ingevuld. Het is vernoemd naar de jet die de Amerikaanse president draagt. Het heeft twee zolen een middelzool en een buitenzool. De middelzool is gevuld met de Nike air unit, terwijl de buitenzool rubber heeft met draaipunten aan de voorvoet en de hiel. Het bovenste gedeelte is gemaakt van zowel textiel als leer met perforatievermogen. Dit maakt het een comfortabele en stijlvolle schoen. De binnenzolen geven u een boogsteun die ervoor zorgt dat uw voeten de juiste hefboom behouden. Het verlaagt ook uw kansen om Achillespees of plantar fasciitis te ontwikkelen.

Nike bracht Bruce Kilgore in om de nike air force 1 high wit te ontwerpen. Kilgore trok inspiratie voor dit legendarische high-top silhouet van een wandelschot, de Nike Approach. Kilgore schuin de snede van de as om ondersteuning en flexibiliteit te bieden. Gedurende een tijd dat de meeste sneakers in het haringbone tractiepatroon gebruikten, besliste Kilgore dat dit patroon niet samenhangend was voor een basketbalschoen. Dit leidde tot het ontwikkelen van het cirkelvormige patroon op de buitenzool, waardoor de spelers gemakkelijk kunnen draaien.

http://www.shoesmarkbe.com/

0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!